8 may 2024, 10:53

Сън 

  Poesía » Verso libre
47 1 0

Какво сънувам,

сложно и страшно!

Често се плаша,от душата...

Какво търпи,какво изживява?

Има своя тъжна драма...

История тъмна,

бездънна,дълбока яма...

Страшна,незнайна,май доста опасна...

© Poli Shishoeva Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??