28.06.2007 г., 12:22 ч.

Сън 

  Поезия
572 0 6
Сънувах странен сън,
как ти до мен стоиш,
но всъщност си далеч.
Извиках името ти, но ти не спря,
не знам дали ме чу, дали видя,
как сълзите си не сдържах
и тихо как заплаках,
обвита в пелена от мрак.
Дали когато се събудя, илюзия
ще е било това или
във ада на земята ще се върна,
където ще съм пак сама...

© Валя Митова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??