Jun 28, 2007, 12:22 PM

Сън 

  Poetry
576 0 6
Сънувах странен сън,
как ти до мен стоиш,
но всъщност си далеч.
Извиках името ти, но ти не спря,
не знам дали ме чу, дали видя,
как сълзите си не сдържах
и тихо как заплаках,
обвита в пелена от мрак.
Дали когато се събудя, илюзия
ще е било това или
във ада на земята ще се върна,
където ще съм пак сама...

© Валя Митова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??