5.10.2008 г., 13:57 ч.

Сън игрив 

  Поезия » Еротична
598 0 1

Сънувах те със рокля на цветя,

за мене беше като откровение,

а винаги мълчиш и досега

за мен остава мъничко съмнение.

Повдигаш леко крайчеца и ти,

усетила желание у мен,

но имаш ли и ти... уви,

ще бъда ли ощастливен?

© Димитър Димитров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Мило и закачливо...като крайчеца на роклята и...Хареса ми! Добре дошъл!
Предложения
: ??:??