30.07.2007 г., 14:33 ч.

сън или реалност 

  Поезия
701 0 1
          Сън или реалност


Сън или реалност е тук това сега?
Сън или реалност е, че си до мене във нощта?

Докосваш ли ме или сънувам?
Целуваш ли ме или пак мечтая?
Шепнеш ли "Обичам те" или бълнувам?
Обичам ли те или искам с теб да си играя?

Но ето слънцето изгрява
и виждам, че ти лежиш до мен!
Нима любовта ти заразява
или просто искам да не свършва този ден?

Защото знам, че падне ли нощта,
всичко отново ще е като една мечта!
И няма да вярвам в това,
че ти ме любиш сега!

Но ето пак е тъмно навън
и мисля, че всичко е сън!
И че ти си само мечта,
красив мираж в пустинята!

Докосвай ме и ми кажи, че не сънувам!
Събличай ме, накарай ме да те целувам!
Ревнувай ме, покажи, че ме обичаш!
Искай ме и ми кажи, че ми се вричаш!

Сън или реалност е това?
То е без значение сега!
Обичам те и вечно ще горя
в дивия огън на страстта!

П.П: Не е по действителен случай! :D Просто ми се пишеше! :)

© Маги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Всичките ти стихове са много хубавиПродължавай все така!
Предложения
: ??:??