23.12.2011 г., 13:13 ч.

Сън - реалност 

  Поезия » Философска
1570 0 42


Сияеше в нощта

светулков Млечен път.

И слезе Любовта -

реална, в кръв и плът.


Докосна ме с ръка -

пречистващ лъч добър.

Струеше топлота

от погледа - лазур...


Отново бях дете -

невинен цъфнал цвят.

При мен в съня ми бе 

реална - Любовта.



СВЕТЛИ ПРАЗНИЦИ!

© Вилдан Сефер Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??