Dec 23, 2011, 1:13 PM

Сън - реалност 

  Poetry » Phylosophy
1569 0 42


Сияеше в нощта

светулков Млечен път.

И слезе Любовта -

реална, в кръв и плът.


Докосна ме с ръка -

пречистващ лъч добър.

Струеше топлота

от погледа - лазур...


Отново бях дете -

невинен цъфнал цвят.

При мен в съня ми бе 

реална - Любовта.



СВЕТЛИ ПРАЗНИЦИ!

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??