23 dic 2011, 13:13

Сън - реалност 

  Poesía » Filosófica
1565 0 42


Сияеше в нощта

светулков Млечен път.

И слезе Любовта -

реална, в кръв и плът.


Докосна ме с ръка -

пречистващ лъч добър.

Струеше топлота

от погледа - лазур...


Отново бях дете -

невинен цъфнал цвят.

При мен в съня ми бе 

реална - Любовта.



СВЕТЛИ ПРАЗНИЦИ!

© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??