11.05.2021 г., 8:41 ч.

Сън в люлката от вишнев цвят 

  Поезия
232 2 8

Поезия от висините

нощес ли слезе в стих при мен,

възторжен е духът и сит е 

разцъфнал, в слънце гален клен.

 

Докосвам думи, но не смея,

да им говоря, още спят,

я малко да ги залюлея

сън в люлката от вишнев цвят.

 

© Милена Френкева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??