11 мая 2021 г., 08:41

Сън в люлката от вишнев цвят 

  Поэзия
233 2 8

Поезия от висините

нощес ли слезе в стих при мен,

възторжен е духът и сит е 

разцъфнал, в слънце гален клен.

 

Докосвам думи, но не смея,

да им говоря, още спят,

я малко да ги залюлея

сън в люлката от вишнев цвят.

 

© Милена Френкева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??