11 may 2021, 8:41

Сън в люлката от вишнев цвят 

  Poesía
235 2 8

Поезия от висините

нощес ли слезе в стих при мен,

възторжен е духът и сит е 

разцъфнал, в слънце гален клен.

 

Докосвам думи, но не смея,

да им говоря, още спят,

я малко да ги залюлея

сън в люлката от вишнев цвят.

 

© Милена Френкева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??