Пясък, море и спомен в безкрая.
Тъмни сенки в празната стая.
Виждам те, но те няма.
Сънят - видение... измама.
Нощта ме връща на плажа
при думите, които не мога да кажа.
Отново всичко е толкова реално,
а на сън казват е идеално.
Стоя, мълча и само те гледам.
Устните, очите ти - само ги следвам.
Този наш миг ме изгаря,
но нека поне в съня се повтаря.
© Ева Всички права запазени