Jun 7, 2019, 12:17 AM

Сън в реалността 

  Poetry » Love
402 1 0

Пясък, море и спомен в безкрая.

Тъмни сенки в празната стая.

Виждам те, но те няма.

Сънят - видение... измама.

 

Нощта ме връща на плажа

при думите, които не мога да кажа.

Отново всичко е толкова реално,

а на сън казват е идеално.

 

Стоя, мълча и само те гледам.

Устните, очите ти - само ги следвам.

Този наш миг ме изгаря,

но нека поне в съня се повтаря.

© Ева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??