1.02.2014 г., 20:02 ч.

Сън за теб 

  Поезия » Любовна
527 0 5
Лекият бриз е посипан със дъх на море 
и ми нашепва отдавна забравена мисъл, 
че във съня си те срещнах. Не зная къде. 
И че сънят се превърна за мене във смисъл. 

И че светът е невидим за празни души. 
И че когато заспя - се събуждам до тебе. 
И че те виждам във мрака - затворил очи, 
истинска в миг на препускащо в мислите време. 

И в полуспомен на вече отиващ си сън, 
аз те обичам, макар и такава - измислена. 
Знам, че не можеш да бъдеш реална навън 
и че съня ми превърна във моята истина.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??