9.10.2009 г., 0:36 ч.

Сънища 

  Поезия » Любовна
668 0 1

Жалко, че няма да те видя,
да, лошо е, че тази нощ е толкова студена,
та ти си толкова красива,
дори да не съм те виждал, поне веднъж,
пак ще те сънувам, ела и тази вечер...
Не се страхувай, ти само сън ще си останеш, мила,
не ще дойдеш в деня ми,
затова ще си останеш моя.
Твойта мека ръка,
твойто малко тяло,
сгушено във мойто - сме едно,
поне за нощта моя си,
влюби се във мен,
отвори с един дъх всяка моя врата,
дай ми любовта, страстта, една твоя сълза
и пак се изпари на сутринта,
превърни се в топла роса.
Събудих се сам, в късна тъма,
но на ревера с твойта сълза...

© Атанас Къшев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хейййййййй, слънцеееееее незнаех, че пишеш Страхотно е Много красиво
    По-добре само сън, но истински красив, истинска любов
Предложения
: ??:??