7.07.2011 г., 10:02 ч.

Съновидения 3 

  Поезия » Любовна
614 0 10

Сънувах, че ти ме обичаш

и всичко за мен ще направиш.

Две думи вълшебни изричаш :

„Моя си!” ("Да не забравиш!")

 

А после  ме милваш смутено,

със пръсти събуждаш душата,

във скута ми лягаш смирено,

с очи ми  целуваш косата.

 

Сънувах... Сънят е въздишка,

красиво родила се в мрака,

копринено-сребърна нишка....

Надежда  на края ù чака.

© Нина Чилиянска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??