25.07.2008 г., 18:08 ч.

Сънувах... 

  Поезия » Любовна
724 0 1
Сънят бил от дявола.
Затова ли тъй просто 
в сънищата ми си Ти?
В дива, изпепеляваща прегръдка - двамата,
над пропаст с огнена лава, кънтим...
Сънувам те...
Аз моля - не чуваш!
Аз викам - напразно!
Сънувам те...
В един измислен свят...
Как ще ти кажа? В кой сън?
В кой ден -
че с кръстни мъки сама се наказах.
А ти - столетия вече - 
простен!
Сънувам...

© Ирена Цветанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??