7.11.2018 г., 14:29 ч.

Сънувах ни 

  Поезия » Любовна
513 1 0

В просъница започнах да те галя,

бавно се събуждахме за любовта...

Така до болка силно те желая,

усети как паля огъня в кръвта...

 

..................................

 

Но било е сън, по всичко си личи...

Реално искам пак да ни сънувам!

Да сънуваме с отворени очи...

Обичам те, празнувам и бленувам!

© Красимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??