Nov 7, 2018, 2:29 PM

Сънувах ни 

  Poetry » Love
514 1 0

В просъница започнах да те галя,

бавно се събуждахме за любовта...

Така до болка силно те желая,

усети как паля огъня в кръвта...

 

..................................

 

Но било е сън, по всичко си личи...

Реално искам пак да ни сънувам!

Да сънуваме с отворени очи...

Обичам те, празнувам и бленувам!

© Красимир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??