Сънувах сън,
божествен сън!
Усмихнато слънце,
небе,
ясно и безоблачно,
ухание на пролет,
и утрото, което
толкова чакам!
Сънувах сън,
божествен сън!
Сънувах детето си,
как се ражда!
Сънувах мечтите си,
които се сбъдват,
сънувах живота си,
без страх от утрешния
ден!
За първи път
не изпитах
страх!
Толкова отдавна
чакам този мой сън...
© Силвия Йорданова Всички права запазени
Красиво е!