3.11.2008 г., 18:00 ч.

Сънувах те 

  Поезия » Друга
914 0 20
 

Сънувах те отново тази нощ

със ризата, с която си отиде,

в ръката си държеше кървав нож

и търсеше опора от стените.

 

Очите ти се молеха за жал,

а устните потрепваха безсилни,

на пода се простираше воал,

навярно на убийците коварни.

 

От силната ти гръд ручеше кръв

и пръскаше студените стени,

а нечия ръка те блъсна в гръб

и тялото безсилно повали.

 

Последното стенание дочух

и стъпките на злите същества,

отекващи със тътен тих и глух,

а после беше мрак и тишина.

© Наташа Басарова Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??