22.01.2010 г., 22:18 ч.

Сънувах те 

  Поезия » Любовна
630 0 0

Сънувах те... беше до мен и се усмихваше.
Говореше ми мило и ме прегръщаше.
Толкова близо беше до мен, че усещах как бие сърцето ти.
Беше прекрасно - сбъдна се мечтата ми.
Но ето, събудих се и до мен беше тишината.
Споменът за вълшебния сън накара ме да се усмихна
и щастлива бях - поне в съня в  прегръдките ти можех да притихна.
Една надежда в мен нарасна, защото понякога сънищата се сбъдват.
Този сън ще се сбъдне, зная аз.
И на любовта ни красива ще даде глас.

© Теди Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??