8.10.2020 г., 0:56 ч.

Сънувай 

  Поезия » Любовна
234 1 0

Сънувай ме такава - боса,

с коси от вятъра непрежно разпилени

ефирна, нежна рокля нося,

а устните ми само с теб са споделени.

 

Сънувай ме така - самотна

край някой бряг пустинно тих, 

аз идвам да открадна

най-милото, което в теб открих.

 

Аз идвам, чуваш ли, ще взема

сънят ти царствено спокоен

и тихо, нежно ще превзема

светът ти подреден и строен.

 

Допуснеш ли ме във съня си знай,

ще бъда безпощадно лоша

ще взема всичко до самия край

и ще си тръгна ... боса.

© Yoanna Datsova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??