Сънувай ме такава - боса,
с коси от вятъра непрежно разпилени
ефирна, нежна рокля нося,
а устните ми само с теб са споделени.
Сънувай ме така - самотна
край някой бряг пустинно тих,
аз идвам да открадна
най-милото, което в теб открих.
Аз идвам, чуваш ли, ще взема
сънят ти царствено спокоен
и тихо, нежно ще превзема
светът ти подреден и строен.
Допуснеш ли ме във съня си знай,
ще бъда безпощадно лоша
ще взема всичко до самия край
и ще си тръгна ... боса.
© Yoanna Datsova All rights reserved.