4.09.2007 г., 9:00 ч.

Сънувам... 

  Поезия
775 0 19
Сънувам морски птици.
И делфините,
съцветия дълбинни от звезди,
движения сребристи на амфибии,
облечени в дантела от вълни.
Сънувам скални, морски брегове,
изправили тела над вълнолома.
Загледано във нощното море
вглъбеното око на фар,
очакващ кораб.
Сънувам свят.
Безкраен, щедър свят,
над който тишината е на капки.
Плачът на най-високата скала,
където ме остави да те чакам.

© Бистра Малинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??