1.01.2008 г., 16:26 ч.

Сънувам щастие 

  Поезия » Философска
672 0 9
Сънувах щастие,
а то не трябвало.
В съня си плачеш ли,
в живота
ще редиш усмивки!
Къде остава тука
равновесието?
Не може
да си винаги нещастен.
Отказвам да сънувам
сълзи,
които всеки ден
преглъщам.
И тази нощ
очаквам от Морфей,
най-приказния
и разтърсващ,
щастлив във своя край,
небесен сън.

© Наталия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??