29.03.2008 г., 9:47 ч.

Сънувам те 

  Поезия » Любовна
1144 0 10



СЪНУВАМ ТЕ


Сънувам те с отворени очи...

Усещам още тялото ти тръпнещо.
Ръцете - силни и неумолими.
Неутолимия копнеж за още нежност,
във който се изгубвам бзнадеждно.
И порива да изкрещя без глас "любими"...

Сънувам те наяве...

Усещам устните ти натежали от желание.
И светещото Нещо във очите ти.
И стона, породен от дългото мълчание
на болката от самотата в дните ни.

Сънувам те с отворени очи. Наяве...

Усещам всички твои трепети и помисли.
Страха от мъката, преминала като пожар в душата ти.
Гласа - дълбок и нежен... Мил и безкомпромисен.
Желая те такъв. Превърнах се в очакване.






© Илзе Енчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??