12.09.2008 г., 21:24 ч.

Сънувана лятна любов 

  Поезия
1594 0 7

Като сън си спомням наште нощи,

филм прекрасен, трескава мечта,

но не съм готов за тебе още,

непосилен лукс е любовта.

 

Моя обич слънчева и лятна,

с дъх на зряло жито, с вкус на сочен плод,

всяка болка с тебе е приятна,

с теб се раждам аз за нов живот.

 

Искам с тебе вечно да сънувам,

да се стапям в твоята любов,

гдето и да бродя и лудувам,

пристан да си ти за моя зов.

 

Даже песента да е изпята

и китарите на кея да мълчат,

въпреки че свърши нашто лято,

нежни стихове рапаните шептят.

© Пламен Рашков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??