10.04.2020 г., 17:23 ч.

Сънувана любов 

  Поезия » Любовна
768 0 0

Сънувана любов

 

За кой ли път сънувам този сън:
пролет е. Ухае липов цвят.
Аз и ти — под небосвода вън.
Наш е целият притихнал свят.

Само аз и ти! Безброй звезди.
Луна и мрак. Ръцете се преплитат.
Блеснали от луда страст очи!
Две тела сега в едно се сплитат!

Огън във душите ни гори.
Търсят се телата ни във мрака.
С твоето сърцето ми тупти!
То не иска повече да чака!

Цялата вселена си ми ти!
Космосът потаен и безкраен!
Моите надежди и мечти!
Моят път и моят свят незнаен!

 

09.04.2020 г.

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??