9.08.2023 г., 8:56 ч.

Сънуваш ли 

  Поезия » Любовна
527 1 2

   

      Сънуваш ли

 

Сънуваш ли звездите още?

Сънуваш ли морета и слънца?

Сънуваш ли оная тайна сила,

която носи любовта?

 

Сънуваш ли любов на водопади,

на изгреви и залези безброй,

на срещи чакани и на раздели

и на мечти, които нямат брой?

 

Сънуваш ли сърцето ми горещо

и мислите ми, бягащи в нощта?

Сънуваш ли и още нещо,

което носи вечерта?

 

Сънуваш ли, все още ли обичаш

усмивката на моята душа?

Ще можеш ли отново да се вричаш,

че съм единствената на света?

 

                    Мария Мустакерска

 

 

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??