23.04.2015 г., 18:27 ч.

Сънят не свършва... 

  Поезия » Любовна
422 0 2

СЪНЯТ НЕ СВЪРШВА

 

Светеща молитвено -

безплътна жажда -

сънувам те, Любов -

светлинна сянка!

И дъжд,

и сняг,

и мрак -

вали, вали...

Полепва -

невъзможност -

по Душата ми.

А тя пътува ли,

пътува...

Дръзко и копнежно -

срещу Слънцето.

Сънят...

Сънят не свършва!

© Донка Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??