7.07.2008 г., 6:50 ч.

Съперница 

  Поезия » Любовна
1203 1 29
 

Ти парите му само обичаш,

аз - безумната бедна душа.

Ти фалшиви слова му изричаш,

аз сърцето му болно теша.

 

Ти с преструвки нелепи го имаш,

аз - с търпение, пълно с тъга.

ти със леден чаршаф го завиваш,

аз - със топла и бяла снага.

 

Ти печелиш смеха му с наивност,

аз - със точни на място слова.

Ти си кратка любовна взаимност,

аз съм дълга любовна съдба.

 

Ти си просто любимата песен,

аз съм опера дълга без край.

Ти си лист, който пада наесен,

аз съм цвете от вечния рай.

© Наташа Басарова Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??