5.06.2021 г., 9:51 ч.

Сърцата ни пламтят в един туптеж 

  Поезия » Любовна, Строги форми
469 1 4

Ръката ми косите ти погали

и погледът ти светло ме огря.

Усмихваш се красива и добра,

и любовта гръдта по- силно пали.

 

Очите ти са нежната зора,

слънцата две завинаги отдали

лъчите топли... Искрени кристали

от чувствата на теб ще подаря.

 

И устните, най- сладките, целувам

и животворен дъх, уханно свеж,

душата ми изпълва със копнеж.

 

Да ме опиваш все, да те жадувам -

е полет над съдбата и стремеж.

Сърцата ни пламтят в един туптеж.

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??