30.07.2006 г., 16:57 ч.

Сърце 

  Поезия
518 0 5
Сърце
Весела Кънчева

Този малък мускул
се сърце нарича,
всичко той разбира,
страда и обича...

Никога не мога,
аз да го излъжа,
ни когато страдам,
ни кога обичам...

Щом очи любими,
само аз погледна,
радостно започва
да тупти сърцето...

Ако с лоши думи
някой ме обиди,
мигом то се свива,
и боли, сърцето...

И дори когато,
нямаш ти надежда,
тупа то, горкото,
иска да живееш...

© Весела Кънчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??