5.05.2007 г., 13:38 ч.

Сърце 

  Поезия
591 0 1

Едно сърце ти остави да тъжи,
едно-едничко, ако знаеш колко ме боли!?
Нима не ти стигат лъжите, които ми изрече,
нима превърна се в ледено човече...



Но помни, всяко зло се връща,
независимо какво е то.
Може би не знаеш, но помни -
ти си принцът на мойте мечти!!!

© Буба Кирилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??