May 5, 2007, 1:38 PM

Сърце 

  Poetry
586 0 1

Едно сърце ти остави да тъжи,
едно-едничко, ако знаеш колко ме боли!?
Нима не ти стигат лъжите, които ми изрече,
нима превърна се в ледено човече...



Но помни, всяко зло се връща,
независимо какво е то.
Може би не знаеш, но помни -
ти си принцът на мойте мечти!!!

© Буба Кирилова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??