23.09.2008 г., 17:15 ч.

Сърце 

  Поезия » Друга
929 0 1

Във водите на тъмното езеро

се оглеждат човешки очи.

В тях танцуват надежда и щастие,

греят две разтопени звезди...

По вековните пътища черни

тичат силни човешки нозе.

Открили най-сетне посоката,

надпреварват се с времето те...

За скалите зловещо назъбени

се залавят човешки ръце.

Веднъж да достигнат върха,

ще се разтворят, ще станат криле...

Но... да лети и обича... на човека

май трябва му само Сърце!

© Грошъп Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??