9.10.2010 г., 15:12 ч.

Сърце 

  Поезия » Философска
473 0 4

Голямото сърце

на живота

си има свой ритъм

и пее със собствен глас -

само любовта го води,

да се раздава

е неговият час.

Красиви цветове

израстват в следите му,

ароматът на сърцето

обагря страните ни.

Щедростта на сърцето ти

ме окриля,

нежен,

най-силен,

любим живот!

 

© Кирилка Пачева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??