Oct 9, 2010, 3:12 PM

Сърце 

  Poetry » Phylosophy
475 0 4

Голямото сърце

на живота

си има свой ритъм

и пее със собствен глас -

само любовта го води,

да се раздава

е неговият час.

Красиви цветове

израстват в следите му,

ароматът на сърцето

обагря страните ни.

Щедростта на сърцето ти

ме окриля,

нежен,

най-силен,

любим живот!

 

© Кирилка Пачева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??