6.12.2016 г., 0:39 ч.

Сърце да ми дадеш... 

  Поезия » Любовна
338 0 2

 

Ако някога отново се срещнем,
ще искам в миг до мене да поспреш –
да мога с дъх в душата ти да шепна,
така да милвам твоето небе.

 

И ти ще можеш пак да ме обикнеш
чрез всичката изгаряща любов,
защото аз в безкрая ти ще литна,
отвъд пределите на земното кълбо.

 

Ако някога отново се срещнем,
ще искам в миг до мене да поспреш –
да мога с дъх да ти прошепна нежно,
че тръпна днес сърце да ми дадеш!

© Аз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??