14.01.2015 г., 20:47 ч.

Сърце като това 

  Поезия
469 0 3

сърце като това
не се превзема лесно,
заключено
зад тежки катинари,

че в тоя свят
на мерзост и нечестност
всеки нож забива
там, където свари.

сърце като това
не се превзема сякаш,
обградено от стени
(не бих те наранила).

в тоя свят, уви,
на никого не вярваш.
твоето сърце
превзема се насила.

© Или Дадарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??