7.07.2010 г., 7:40 ч.

Сърце ми все тъгува 

  Поезия » Любовна
616 0 0

Разделихме се и замина,
тръгна, без да се сбогуваш ти,
забрави нашите мечти,
забрави за отминалите дни!
Сърце ми все тъгува
и спомням си за тебе аз,
вечер с мислите си
за тебе заспивам,
сутрин с мислите си
за тебе се събуждам!
Сърце ми все тъгува,
искам аз да го успокоя,
тъжна е моята душа,
с нея те чакаме сега!
Сърце ми все тъгува,
сърце ми страда,
сърце ми бие,
сърце ми трепери,
сърцето ми те търси сега!

© Пенка Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??