10.09.2017 г., 10:38 ч.  

Сърце от лед 

  Поезия » Любовна
454 0 0

        Сърце от лед

 

Сърцето ти от лед ли е, кажи ми!

Защо си тъй студен и мрачен ти?

Ако сега сгрешила съм, прости ми!

Или пък просто всичко забрави!

 

Можеш ли да любиш и да страдаш?

Камък ли си, нямаш ли душа?

Можеш ли от обич да изгаряш

или твоят Бог е ревността?

 

Трудно е във нощите да чакаш,

утрото да срещаш в самота.

Вярвах ти! Обичах те и плаках!

Ти дори за сбогом се не спря!

 

30.08.98г.

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??