18.11.2018 г., 20:05 ч.

Сърце от пясък 

  Поезия
175 0 0

Нищо не е от значение за мен,

само блестящият ти поглед,

като онази далечна вечер през декември,

А, моят поглед уплашен бил –

така ми каза ти тогава-

може би сърцето знаело е

още тогава, какво го чака…

Сърцето знаело е,

че на хиляди късчета ще го разбият-

докато не стане пясък…

Хапчетата за сърце аз вече спрях да пия.

Какво ще ми помогнат те…?

На сърце от пясък нищо не би помогнало му,

освен добра магия

или само  блестящият ти поглед,

като онази далечна вечер през декември … 

17-11-2018 год.                              

© МД Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??