15.12.2017 г., 2:27 ч.

Сърце с криле 

  Поезия
801 2 3

Сменят се сезони, минават часове,

а във мен живее душата на дете.

През живота мина ми какво ли не,

но моето сърце не пречупи своите криле.

 

Летяхме с него до различни светове.

Там, където всички заедно, под едно небе,

живеят, смеят и обичат се...

 

Светове, така далечни, 

пълни с обич, смях и песни...

Няма гладни, бедни и самотни

и всички хора са реални и дори страхотни.

 

Но за жалост връщат ме крилата

в реалността, така позната,

където е на почит самотата...

Всеки затворен е във своя си свят,

който не е на чувства богат.

 

Свят в който царуват интрига, завист и суета.

Свят, който направи в сърцето ми пукнатина.

Истината не пречупи моите крила,

Но убива бавно вярата ми в любовта и в хората.

© Адриана Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??