13.10.2006 г., 15:23 ч.

Сърцето ми 

  Поезия
590 0 4

Сменят се настроенията ми като 
                           времето.
Хем се радвам да те видя,
                 хем пък чувствам страх.
Ту безупречно добра съм,смела,нежна,
ту пък смелостта ми се превръща в прах.

А онова във мене настоятелно си
                           казва думата.
Нетърпимо е глупавото ми сърце,
защото трепне,гасне и заспива
                          (от възбудата),
когато много близко е до теб.

Дали защото неумолимо търси
                  думите любовни
и мечтае нежно да те назове?
Или пък мълчи защото се страхува?
                  Трудно му е.
Попитай го!То отдавна бие в теб.

© Сияна Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??