16.11.2007 г., 9:23 ч.

Сърцето ми... (2) 

  Поезия » Любовна
1107 0 16
В сърцето не събирам болка,
зарастват бързо всички рани...
И колкото да давам, още толкоз,
за теб у него обич ще остане...

Сърцето ми е необятно и широко,
и там събирам притаени чувства,
провалите покривам надълбоко,
а мъката превръщам във изкуство.

Сърцето си... на тебе подарявам,
във теб откривам винаги утеха...
Не пазя нищо, крия или спотаявам -
за мен това е вярната пътека.

Обичам ли... от мене всичко давам...
Умиращо дори, за теб ще бие...
И не защото вечно е, а се надявам
във теб онази обич да открие...

Сърцето... най-безценното богатство...
а мъничко - като врабче във твойте длани...
но стоплиш ли го с обич, вероятно
там сгушено, във теб ще иска да остане...

© Мила Нежна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??