Сърцето ми живее неспокойно
в очакване на теб,
сърцето ми - прегръдка от въпроси,
които дишат във съня ми.
Сърцето ми е заразено от страх,
че може да се счупи
и твоята протегната ръка
е гръм в душата ми
наместо подсладител.
Сърцето ми те боледува,
но по-добре така,
защото цветето си иска смях и слънце.
© Даниела Атанасова Всички права запазени