18.11.2008 г., 10:09 ч.

Сърцето ми е преболяло 

  Поезия » Любовна
674 0 11
 

Неочаквано и твърде бързо

заби стрела между ребрата ми.

Без болка да усетя, даже дръзко,

разцепи ти на две душата ми.

 

Не бях готова, нито исках

отново да приема любовта ти.

Прониза ме, а аз не мислех

тъй лесно да те пусна в крепостта си.

 

Убий ме вече, стига тази мъка,

разкъсва цялото ми тяло...

Всяка обич следва я разлъка,

Амуре мой, сърцето ми е преболяло...

© Анна Станоева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??