Сърцето ми е поток
от огнена страст.
Сили небесни, дайте ми
тази желана власт,
да изпия бездиханен,
до последната капка,
тази вечна любов,
като пареща болка,
като пролетен зов.
А после душата ми
нека да отлети
в безкрайната Вселена,
за да се прероди
в най-светлите мечти.
Усетът за теб живее
във всеки мой атом.
Обичта си ще слея
с Космичния разум
и силата на Доброто
чудеса ще сътвори.
Най-великото чудо,
това сме Аз и Ти.
© Васил Георгиев Всички права запазени